Zdravo, ja sam Miladin i ja sam tvorac Radionice za izradu putnih i ručnih torbi Mikiki Bagz.

Mikiki Bagz je osnovan 2015. godine. To je u početku bio samo online shop na adresi www.mikikibagz.com, a torbe sam pravio u stanu u kome sam živeo. Međutim, kako se posao razvijao, tako više nisam bio u mogućnosti da odgovorim na sve porudžbine iz stana.

Tada sam odlučio da svoj rad nastavim u pravoj radionicu, tako da sam svoju malu proizvodnju prebacio u garažu, krajem 2016. Tada se sama dinamika poslovanja promenila. 

Moj rad postaje otvorenog tipa; to znači da svako ko naručuje može uticati na dizajn, veličinu, boju, materjal, a pored toga može zatražiti i da se napravi potpuno nova torba, naravno, uz mogućnost da se i dalje naruči torba iz online prodavnice.

Zbog toga više nego ranije razvijam i dizajnerski deo sebe.

Rad sa kožom mi je sada u fokusu, a to je u radionicu unelo novu energiju, nove alate i nova znanja. 

Mikiki Bagz Retail otvoren je 2018. godine u Ulici Svetozara Radića 7a u Beogradu.

Ovo mi je omogućilo da zaokružim svoju ponudu, da napravim celinu i upotpunim zanatsku delatnost.  Pre nekoliko godina nisam imao nikakvih znanja ni veština, a sada ih imam, sada znam kako mogu da budem bolji. A to je ono na šta sam najviše ponosan.

Moje torbe i drugi predmeti od kože nose oznaku otvorene šake i licencirani su kao proizvodi starog zanata sertifikatom koji izdaje Ministarstvo privrede. 

Ja lično sam, kao preduzetnik, jedan od najuspešnijih mladih ljudi u Srbiji na listi 30 ispod 30, prema izboru magazina BizLife.

Moja motivacija je u procesu, u putu stvaranja. Cilj, odnosno kraj svakog procesa je rezultat, a kraj mog puta stvaranja je uvek početak nečijeg tuđeg puta.