Zdravo, ja sam Miladin i ja sam tvorac Radionice za izradu putnih i ručnih torbi “Mikiki Bagz”.

aboutme1

“Mikiki Bagz” je osnovan 2015. godine. To je u početku bio samo online shop na adresi www.mikikibagz.com, a torbe sam pravio u stanu u kome sam živeo. Međutim, kako se posao razvijao, tako više nisam bio u mogućnosti da odgovorim na sve porudžbine iz stana. Tada sam odlučio da svoj rad nastavim u pravoj radionicu, tako da sam svoju malu proizvodnju prebacio u garažu, krajem 2016. Tada se sama dinamika poslovanja promenila. Moj rad postaje otvorenog tipa; to znači da svako ko naručuje može uticati na dizajn, veličinu, boju, materjal, a pored toga može zatražiti i da se napravi potpuno nova torba, naravno, uz mogućnost da se i dalje naruči torba iz online prodavnice.

aboutme1Zbog toga više nego ranije razvijam i dizajnerski deo sebe.

aboutme1

 

 

U poslednje vreme mi je rad sa kožom dosta u fokusu, to je u radionicu unelo novu energiju, nove alate, a i nova znanja. Ovo mi je omogućilo da zaokružim svoju ponudu, da napravim celinu i upotpunim zanatsku delatnost. Pre nekoliko godina nisam imao nikakvih znanja ni veština, a sada ih imam, sada znam kako mogu da budem bolji. A to je ono na šta sam najviše ponosan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikiki Bagz Retail otvoren je 2018. godine u Ulici Svetozara Radića 7a u Beogradu.

 

 

aboutme1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moje torbe i drugi predmeti od kože nose oznaku “otvorene šake” i licencirani su kao proizvodi starog zanata sertifikatom koji izdaje Ministarstvo privrede. Ja lično sam, kao preduzetnik, jedan od najuspešnijih mladih ljudi u Srbiji na listi “30 ispod 30”, prema izboru magazina “BizLife”.

 

 

 

 

 

 

 

Moja motivacija je u procesu, u putu stvaranja. Cilj, odnosno kraj svakog procesa je rezultat, a kraj mog puta stvaranja je uvek početak nečijeg tuđeg puta.