DOSTAVA:

P. Koje načine dostave nudite?
O. Dostava se vrši kurirskom službom.

P. Koliko traje dostava?
O. Pošiljke se šalju danas za sutra. Međutim, imajte na umu da se torbe, uglavnom, rade po porudžbini, te da će biti potrebno neko vreme da se izradi ono što ste poručili.

P. Koja je cena dostave?
O. Cena dostave zavisi od veličine pošiljke i zemlje u koju se šalje. Cena za Srbiju je oko 350 DIN.

P. Da li je moguća dostava van Srbije?
O. Da. Torbe šaljemo u Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru. Ako ste iz neke druge zemlje, javite se da se dogovorimo o načinu plaćanja i isporuke.

 

POVRAĆAJ NOVCA / ZAMENA:

Želim da Vaše iskustvo s torbama bude sjajno! Međutim, ukoliko iz nekog razloga niste zadovoljni torbom, možete je vratiti ili zameniti u roku od 14 dana od dostave, u stanju u kom ste je i dobili.

Kako bi se povraćaj novca ili zamena obavila, kontaktirajte me na miladin@mikikibagz.com. Kada budete pisali mejl, u naslovu mejla upišite „povraćaj novca“ odnosno „zamena“, u zavisnosti od toga šta želite, i imajte na umu da je ovo vaše pravo. Ukoliko ste torbu naručili preko sajta obvezno upište broj porudžbine.

 

GARANCIJA:

Mikiki Bagz i ja lično garantujemo da će godinu dana torba biti torba. Garancija se odnosi samo na nedostatke prilikom izrade. U tom slučaju, neće biti nikakvih problema da se proizvod popravi ili zameni.

Garancija ne obuhvata cepanje ili ogrebotine na površini torbe nastale neadekvatnom ili nepredviđenom upotrebom. Garancija ne obuhvata habanje materijala koji se mogu desiti nakon duže upotrebe proizvoda. Ova garancija ne obuhvata gubitak ili krađu torbe.