DOSTAVA:

P. Koje načine dostave nudite?
O. Dostava se vrši kurirskom službom.

P. Koliko traje dostava?
O. Pošiljke se šalju danas za sutra. Međutim, imaje na umu da se torbe, uglavnom, rade po porudžbini te da će biti potrebno neko vreme da se izradi ono što ste poručili.

P. Koja je cena dostave?
O. Cena dostave zavisi od veličine pošiljke, i zemlje u koju se šalje. Cena za Srbiju je oko 250 DIN.

P. Da li je moguća dostava van Srbije?
O. Da. Dosava se vriši i na teritoriji Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i u sve druge zemlje gde su torbe poželjne.

 

POVRAĆAJ NOVCA/ZAMENA:

Mikiki Bagz želi da vaše iskustvo bude sjajno! Međutim, ukoliko iz nekog razloga niste zadovoljni torbom, možete je vratiti ili zameniti u roku od 14 dana od dostave, u stanju u kom ste je i dobili.
Kako bi se povraćaja novca ili zamena obavila, kontaktirajte me na miladin@mikikibagz.com. Kada budete pisali mejl u naslovu mejla upišite “povraćaj novca” odnosno “zamena”, u zavisnosti od toga šta želite, i imajte na umu da je ovo vaše pravo i ružne reči neće ubrzati ovaj proces. Ukoliko ste torbu naručili preko sajta obvezno upište broj porudžbine.

 

GARANCIJA:

Mikiki Bag garantuje da će godinu dana torba biti torba. Garancija se odnosi samo na nedostatke prilikom izrade. U tom slučaju, neće biti nikakvih prolema da se proizvod popravi ili zameni.
Garancija ne obuhvata cepanje ili ogrebotine na površini torbe nastale pogrešnom upotrebom ili zloupotrebom. Garancija ne obuhvata habanje materijala koji se mogu desiti nakon duže upotrebe proizvoda. Ova ganacija ne obuhvata gubitak ili krađu torbe.

Mikiki

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *